Promethean Chromebox

Directe en snelle toegang tot duizenden apps van de Google Play Store

De Promethean Chromebox is de perfecte oplossing voor een uitbreiding van het bestaande Chrome OS ecosystemen met de ActivPanel Elements Series, het zorgt voor directe en snelle toegang tot alle gewenste apps uit de Google Play Store. Bekijk en start gedownloade apps direct vanaf het ActivPanel Geïntegreerde menu met een enkele klik zonder te hoeven wachten of van bron te wisselen.

  • Chrome OS
  • RAM Geheugen: 4GB
  • Interne opslag: 128GB
Categorie: Artikelnummer: ChromeBOX Merk:

Beschrijving

Een volledig geïntegreerde ervaring

De Promethean Chromebox is volledig geïntegreerd met de ActivPanel Elements Series, dit zorgt voor een snelle en intuïtieve gebruikservaring. Apps die zijn gedownload via de Google Play Store zijn direct zichtbaar in de Locker van het Geïntegreerde menu. Verbonden Google Account apps en instellingen worden automatisch gedownload naar de Chromebox voor eenvoudige toegang.

Volledige Google Mobile Services (GMS) certificatie

In samenwerking met Google levert de Promethean Chromebox volledige GMS-certificatie en directe toegang tot Google Play Store met duizenden educatie- en productiviteitsapps!

Ontworpen voor veiligheid en betrouwbaarheid

De Promethean Chromebox is de enige volledige geïntegreerde Chromebox voor het klaslokaal dat in de educatie sector getest is en wordt ondersteund door Promethean. Gebruik het voordeel van een geïntegreerde Google managementconsole, ingebouwde beveiliging en de automatische verbeteringen van Google updates.