Newline

Newline

Newline biedt touchscreens voor gebruik in de zakelijke markt en in het onderwijs. Het bedrijf heeft schermen die speciaal zijn ontworpen voor in het klaslokaal en schermen die perfect aansluiten bij de behoeftes in de vergaderruimte.

Interactieve displays van Newline

Newline FLEX | Ontworpen voor samenwerken op een desktop

De Flex is revolutionair in kantoren, in de klas en voor thuiswerken. Deze desktop is voor high-end videoconferenties en intuïtief werken. Door de camera die meebeweegt, de ruisonderdrukkende microfoon en de Active Pen die zorgt voor een natuurlijke aanraking en schrijfervaring werkt u makkelijker dan ooit. Knoppen en mogelijkheden zijn zo intuïtief mogelijk gemaakt zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar de mute-knop. 

Het scherm van de Flex is uitgevoerd met Optical bonding technologie. Wilt u daar meer over weten? Lees hier de 5 voordelen van een touchscreen met optical bonding!

MIRA | Veelzijdige interactieve display

De MIRA display heeft zich bewezen in vergaderruimtes, huddle rooms, collegezalen en kantoren. De heldere schermen, de superieure touchmogelijkheden en de ingebouwde camera en microfoon maken de MIRA de perfecte totaaloplossing voor iedere werkplek.
Zakelijk

RS+ Serie | De allround onderwijsoplossing

De Newline RS+ is een gebruiksvriendelijke display en past in ieder klaslokaal. Deze veelzijdige display brengt meer samenwerking en verbinding in de klas. De RS+ brengt effectiviteit in de klas door de snelle navigatie tussen apps, het interactieve whiteboard en de computer.
Onderwijs

ATLAS | Newline brengt kracht in het klaslokaal

ATLAS is Newline's krachtige onderwijsoplossing. Het display helpt studenten om samen te werken en te brainstormen. De ingebouwde microfoon, de geïntegreerde soundbar, grote snelheid en een 4K scherm zorgen voor de optimale gebruikerservaring.
Onderwijs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op! Dan kijken we hoe we kunnen helpen
Bel ons!