Newline

Newline biedt touchscreens voor gebruik in de zakelijke markt en in het onderwijs. Het bedrijf heeft schermen die speciaal zijn ontworpen voor in het klaslokaal en schermen die perfect aansluiten bij de behoeftes in de vergaderruimte.

Interactieve displays
MIRA | De meest veelzijdige interactieve display
De MIRA display heeft zich bewezen in vergaderruimtes, huddle rooms, collegezalen en kantoren. De heldere schermen, de superieure touchmogelijkheden en de ingebouwde camera en microfoon maken de MIRA de perfecte totaaloplossing voor iedere werkplek.
Zakelijk
RS+ Serie | De allround onderwijsoplossing
De Newline RS+ is een gebruiksvriendelijke display en past in ieder klaslokaal. Deze veelzijdige display brengt meer samenwerking en verbinding in de klas. De RS+ brengt effectiviteit in de klas door de snelle navigatie tussen apps, het interactieve whiteboard en de computer.
Onderwijs
ATLAS | Newline brengt kracht in het klaslokaal
ATLAS is Newline's krachtige onderwijsoplossing. Het display helpt studenten om samen te werken en te brainstormen. De ingebouwde microfoon, de ge├»ntegreerde soundbar, grote snelheid en een 4K scherm zorgen voor de optimale gebruikerservaring.
Onderwijs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op! Dan kijken we hoe we kunnen helpen
Bel ons!