Benq

BENQ

BenQ draagt bij aan verbeteringen in de gezondheidszorg, efficiëntere werkprocessen en optimaliseren van onderwijs. Door de verscheidenheid in producten, is BenQ van alle markten thuis.

Interactieve displays
BenQ RP Education Interactive Flat Panel
De RP-serie touchscreens zijn geoptimaliseerd om scholen de meest gebruikersvriendelijke en voor de klas geschikte interface te kunnen bieden, die gezond leren en met elkaar samenwerken in het klaslokaal mogelijk maakt.
Onderwijs
BenQ RP Corporate Interactive Flat Panel
Deze interactieve displays zijn perfect voor de moderne vergaderruimte. De displays zijn perfect om samenwerking te bevorderen en om vervolgens creativiteit van abstract naar echt te veranderen. De Corporate IFP is het begin van oneindige mogelijkheden.
Zakelijk
Smart Signage Series
Smart Signage is de alles-in-één-oplossing voor een betere klantervaring van uw onderneming. De Smart signage-series is gemakkelijk te installeren, te bedienen en te beheren, zonder aparte media-apparatuur, voor eenvoudiger en slimmer zakendoen.
Commercial
Accessoires
InstaShow ™
BenQ's InstaShow ™ is de draadloze presentatieoplossing waarmee direct vanaf vrijwel elk apparaat ideeën gedeeld kunnen worden. Met de Touch Back-functie kunnen presentatoren zich op hun publiek concentreren door een laptop te bedienen via een touchscreen. Of het nu een kleine spontane brainstormsessie of een grootschalige bedrijfspresentatie is, InstaShow ™ maakt het delen van inhoud eenvoudig, snel en veilig.
Vergaderen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op! Dan kijken we hoe we kunnen helpen
Bel ons!