Promethean

De interactieve schermen van Promethean zijn speciaal ontwikkeld voor in het klaslokaal. Deze touchscreens zijn innovatief en gebruiksvriendelijk voor leerkrachten en leerlingen. Daarnaast heeft Promethean software ontwikkeld voor de displays om het onderwijs verder te verbeteren.

Interactieve displays
ActivPanel Titaniumâ„¢
De beste prestaties van Promethean op het hoogste niveau. Het ActivPanel Titanium biedt de meest gebruiksvriendelijke leerervaring die er is. Het ActivPanel is ontworpen met de leerkracht in gedachten. Dit is terug te zien in de leerkrachtvriendelijke interactiviteit, connectiviteit en tools voor het geven van boeiende lessen. Het ActivPanel Titanium helpt leerkrachten en leerlingen om optimaal onderwijs te geven en krijgen.
ActivPanel Cobaltâ„¢
Het doordachte design voor in het klaslokaal zorgt voor een simpel, snel en eenvoudig menu in het ActivPanel Cobalt. De interactieve display is ontwikkeld met het oog op de leraar. De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een ergonomische ervaring. De Cobalt display biedt snelheid, beveiliging en betrouwbaarheid. Werk samen en zorg voor interactieve en boeiende lessen op een oneindig groot schoolbord.

Meer informatie over deze interactieve displays in de klas?

Neem contact met ons op!