Poly

Poly ontwikkelt videoconferentiesystemen voor vlekkeloze online vergaderingen. Voor kleine bijeenkomsten tot grote vergaderingen. De apparatuur van Poly is geschikt voor zowel zakelijk gebruik als les op afstand.

Poly Studio videobars
poly studio x30 right screen rgb
Poly Studio X30

Super simpel. Briljante prestaties

Deze eenvoudige, kleine en elegante videobar is uitermate geschikt voor gemakkelijke verbinding in huddle rooms en kleine vergaderruimtes. Ervaar kamervullende audio, geavanceerde cameramogelijkheden en draadloos delen van inhoud binnen enkele seconden.

Poly Studio X50

Helder audiogeluid in elk deel van de kamer en natuurlijke videobeelden

Ervaar audio van hoogwaardige kwaliteit in middelgrote vergaderruimtes. De alles-in-één videobar is eenvoudig te gebruiken. Het geluid is kraakhelder. En door draadloos inhoud te delen, kunnen gebruikers samenwerken vanaf hun apparaten.

poly studio x50 front screen rgb
Poly Studio front
Poly Studio

Premium USB videobar

Deze premium USB videobar is perfect voor vergaderingen in huddle rooms. De videobar levert de beste geluidskwaliteit in zijn klasse. Het ziet alle details, van lichaamstaal tot gezichtsuitdrukkingen. De videobar is eenvoudig te gebruiken met USB-aansluiting. 

EagleEye

Poly Eagle Eye Cube Camera
EagleEye Cube

Smart videoconferencing camera

Perfect in een kleine vergaderruimte met krachtige videoconferentiemogelijkheden. De EagleEye Cube is de perfecte manier om hoogwaardige beelden toe te voegen aan de Poly videobars. Met automatische groepsframing, 5x zoom en geweldige audioprestaties kunnen teams verbinding maken als nooit tevoren.

EagleEye IV

High-performance HD-videocamera

De premium HD-camera die in een vergaderruimte die ongelooflijke details vastlegt in een breed gezichtsveld. Iedereen in de vergadering wordt gezien en weet dat ze een essentieel onderdeel vormen van het grotere geheel. De camera levert een geweldig beeld en is te gebruiken in kleine huddle rooms tot grote vergaderzalen.

 

eagleeye msr camera transparent02
EagleEyeMini 05
EagleEye Mini

HD videoconferencing camera

De scherpe en heldere videokwaliteit is de perfecte aanvulling op Poly’s superieure geluid. Deze camera is uitermate geschikt voor videoconferenties in kleine ruimtes. De camera voegt HD-video van bedrijfsklasse toe aan computers en vergaderruimteoplossingen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op! Dan kijken we hoe we kunnen helpen
Bel ons!