Benq

BenQ

BenQ draagt bij aan verbeteringen in de gezondheidszorg, efficiëntere werkprocessen en optimaliseren van onderwijs. Door de verscheidenheid in producten, is BenQ van alle markten thuis.

Lees verder »
Epson

Epson

Epson is producent van printers, inktjets, scanners en nog veel andere producten waaronder projectoren. Epson ontwikkelt projectoren voor veel verschillende sectoren zoals het onderwijs en de zakelijke markt.

Lees verder »
Poly

Poly

Poly ontwikkeld videoconferentie-systemen voor vlekkeloze online vergaderingen. Voor kleine bijeenkomsten tot grote vergaderingen. De apparatuur van Poly is geschikt voor zowel zakelijk gebruik als les op afstand.

Lees verder »
Konftel

Konftel

De videoconferentie-apparatuur van Konftel is geschikt voor vergaderingen in de huddle rooms tot grote vergaderzalen. De apparatuur past perfect bij zakelijk gebruik, maar ook voor lesgeven op afstand, is Konftel geschikt.

Lees verder »
Newline

Newline

De interactieve schermen van Newline zijn speciaal ontworpen voor de zakelijke markt en het onderwijs. Newline biedt oplossingen voor de moderne werkplek en klaslokalen waar gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Lees verder »
Clevertouch

Clevertouch

Clevertouch ontwikkelt interactieve schermen voor het onderwijs en de zakelijke markt. Clevertouch brengt nieuwe technologieën in de klas en zorgt voor samenwerking om te brainstormen en te vergaderen.

Lees verder »
Promethean

Promethean

De interactieve schermen van Promethean zijn speciaal ontwikkeld voor in het klaslokaal. De touchscreens zijn gebruiksvriendelijk voor leerkrachten en leerlingen in combinatie met de speciaal ontwikkelde software.

Lees verder »
Viewsonic

Viewsonic

Viewsonic is gespecialiseerd in interactieve displays voor het onderwijs en de zakelijke markt. Daarnaast is Viewsonic ook specialist in monitoren, commercial displays en hebben zij een verscheidenheid aan projectoren.

Lees verder »