Viewsonic

Viewsonic is gespecialiseerd in interactieve displays voor het onderwijs en de zakelijke markt. Daarnaast is Viewsonic ook specialist in monitoren, commercial displays en hebben zij een verscheidenheid aan projectoren.

viewsonic myviewboard
Interactieve displays

De ViewBoards® van Viewsonic zijn speciaal ontworpen voor het onderwijs en de zakelijke markt. Viewsonic heeft een aantal verschillende modellen ontwikkeld speciaal voor het gebruik.

ViewBoard® IFP50
Dit interactieve display vormt het middelpunt voor samenwerking en biedt interactieve mogelijkheden moderne klaslokalen. Door de grootte van de touchscreens kunnen meerdere gebruikers op het scherm schrijven, bewerken en tekenen voor dynamische presentaties en creatief brainstormen.
Onderwijs
ViewBoard® Mini-touchscreen
Dit touchscreen biedt een interactieve oplossing waardoor de docenten de klas in kunnen kijken terwijl ze aantekeningen maken op dia's. Niet alleen dat, het stelt de de leraar in staat om  interactie en oogcontact met de klas te maken voor een goede betrokkenheid.
Onderwijs
ViewBoard® IFP70
Dit interactieve display biedt de ultieme samenwerkingsoplossing. Of uw vergaderruimte nu een interactief whiteboard, videoconferentie apparatuur of beide nodig heeft, met interactieve displays van ViewBoard kunt u veilig verbinding maken en samenwerken als nooit tevoren.
Zakelijk
Commercial displays
Commercial Display
De commercial displays van Viewsonic zijn geschikt voor alle soorten vergaderruimtes en presentatiedoeleinden. Door de hoge helderheid van de schermen, is de inhoud van presentaties goed zichtbaar en door de ingebouwde speakers kunnen er ook muziek of films op worden afgespeeld. Zelfs streamen van inhoud vanaf mobiele apparaten is mogelijk met deze commercial displays.
Commercial
ePoster
Via de ePoster kan media getoond worden voor het aandacht trekken in drukke omgevingen met veel aanloop. De ingebouwde speakers zorgen voor extra levendigheid in foto- en videobestanden. De ePoster met touchscreen is ook te gebruiken als verkoop-, informatie- en bewegwijzeringszuil. Door de verbinding met het internet, kunnen gebruikers online video's opzoeken om te tonen op de schermen.
Commercial
Monitoren
Viewsonic heeft een groot assortiment monitoren voor thuis en zakelijk gebruik. Voor alle monitoren geldt dat ze weinig energie verbruiken en dus erg geschikt zijn voor langdurig gebruik. Veel schermen hebben ook de oogzorgtechnologie om vermoeide ogen tegen te gaan. De ergonomische monitoren zijn in hoogte verstelbaar en kunnen ook gedraaid en gekanteld worden om de ideale positie in te stellen. 
Zakelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op! Dan kijken we hoe we kunnen helpen
Bel ons!