Clevertouch

Clevertouch

Bent u op zoek naar digiborden? Clevertouch heeft presentatieschermen voor zowel klaslokalen als voor zakelijke toepassingen in vergaderruimtes.

Het doel van Clevertouch is om bedrijfsprocessen te optimaliseren en optimale communicatie mogelijk te maken door connectiviteit en samenwerking met interactieve technologie.

Digiborden voor klaslokalen: IMPACT en IMPACT Plus

De behoefte om te groeien naar samenwerkende leerruimtes neemt steeds verder toe in de klas. Clevertouch heeft om die reden intelligente digiborden ontworpen voor in klaslokalen.

De digiborden zitten vol gratis apps en software die bijdragen aan het geven van boeiende lessen. De interactieve displays zijn eenvoudig in gebruik, eenvoudig om de installeren en ontworpen voor meer dan 50.000 gebruiksuren!

Clevertouch digiborden bieden een perfecte alles-in-één oplossing.

Digiborden van Clevertouch hebben een eigen speciale app store waar talloze apps gedownload kunnen worden die speciaal zijn voor gebruik in het onderwijs en helemaal vrij van reclame en in-app aankopen. Dit maakt het veilig voor gebruik in het klaslokaal.

Presentatieschermen voor vergaderruimtes: UX Pro

De presentatieschermen van Clevertouch helpen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. De UX Pro zorgt voor optimale communicatie en samenwerking door interactieve technologie. Clevertouch heeft speciaal voor de zakelijke markt in-and-out-office meeting software ontwikkeld voor probleemloze vergaderervaringen, altijd en overal.

Het UX Pro presentatiescherm is speciaal ontwikkeld voor samenwerken mogelijk te maken, overal. Ontmoet in huddle rooms, grote vergaderruimtes of laat collega’s op afstand inbellen om schermen te delen.

Connecten met de UX Pro gaat makkelijk en zonder gedoe. Er komen geen kabels aan te pas. Inhoud kan makkelijk gedeeld worden vanaf elk apparaat en elk platform.  Verhoog de productiviteit en maak vergaderingen vloeiender!

Interactieve displays van Clevertouch

IMPACT
De IMPACT serie is speciaal ontworpen voor in het moderne klaslokaal. Het voldoet aan de behoefte van zowel het digitale als het conventionele klaslokaal. Het IMPACT digibord zit vol functies om lesgeven en leren te ondersteunen en is veel meer dan alleen een interactief digibord: het biedt een gebruiksvriendelijke ervaring en intensieve samenwerking.
Onderwijs
IMPACT Plus
Het IMPACT Plus digibord is ontwikkeld voor het klaslokaal van vandaag. De IMPACT Plus biedt dé oplossing die nodig is om waarde toe te voegen aan de lessen en leraren te bevrijden van traditionele technologie. Het digibord biedt een allround samenwerkingservaring. Maak lessen buitengewoon met de Clevertouch IMPACT Plus.
Onderwijs
UX Pro
Ontmoet in huddle rooms, vergaderruimtes of laat collega’s op afstand inbellen om schermen te delen. Geen kabels, nooit wachten en geen gedoe. Verhoog de productieve van iedere vergadering. De UX Pro is all-in-one oplossing en biedt alles wat er maar nodig is in een vergaderruimte. Met de UX Pro touchscreen wordt optimale samenwerking gerealiseerd.
Zakelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Clevertouch touchscreen?

Neem contact met ons op! Dan kijken we hoe we kunnen helpen
Bel ons!