Clevertouch

Clevertouch

Clevertouch maakt interactieve schermen voor educatieve doeleinden en voor de zakelijke markt. Clevertouch brengt nieuwe technologieën in de klaslokalen en zorgt voor samenwerking tussen weknemers om te brainstormen en te vergaderen.

Interactieve displays van Clevertouch

IMPACT
De IMPACT Serie is speciaal ontworpen voor het moderne klaslokaal. Het voldoet aan de behoeften van zowel het digitale als het conventionele klaslokaal. Het IMPACT touchscreen zit vol functies om lesgeven en leren te ondersteunen en is veel meer dan alleen een interactief touchscreen: het biedt een gebruiksvriendelijke ervaren en intensieve samenwerking.
Onderwijs
IMPACT Plus
De IMPACT Plus is ontwikkeld voor het klaslokaal van vandaag. De IMPACT Plus biedt de oplossing die nodig is om waarde toe te voegen aan de lessen en leraren te bevrijden van traditionele technologie. De display biedt een all-round samenwerkingservaring. Maak lessen buitengewoon met de Clevertouch IMPACT Plus.
Onderwijs
UX Pro
Ontmoet in huddle rooms, vergaderruimtes of laat collega's op afstand inbellen om schermen te delen. Geen kabels, niet wachten, geen gedoe. Verhoog de productiviteit van iedere vergadering. De UX Pro is een alles-in-één oplossing en beidt alles wat nodig is in een vergaderruimte. Met de UX Pro touchscreen wordt optimale samenwerking gerealiseerd.
Zakelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Clevertouch touchscreen?

Neem contact met ons op! Dan kijken we hoe we kunnen helpen
Bel ons!