Benq

BenQ

BenQ draagt bij aan verbeteringen in de gezondheidszorg, efficiëntere werkprocessen en optimaliseren van onderwijs. Door de verscheidenheid in producten, is BenQ van alle markten thuis.

Lees meer »
Newline

Newline

De interactieve schermen van Newline zijn speciaal ontworpen voor de zakelijke markt en het onderwijs. Newline biedt oplossingen voor de moderne werkplek en klaslokalen waar gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Lees meer »
Clevertouch

Clevertouch

Clevertouch ontwikkelt interactieve schermen voor het onderwijs en de zakelijke markt. Clevertouch brengt nieuwe technologieën in de klas en zorgt voor samenwerking om te brainstormen en te vergaderen.

Lees meer »
Promethean

Promethean

De interactieve schermen van Promethean zijn speciaal ontwikkeld voor in het klaslokaal. De touchscreens zijn gebruiksvriendelijk voor leerkrachten en leerlingen in combinatie met de speciaal ontwikkelde software.

Lees meer »
Viewsonic

Viewsonic

Viewsonic is gespecialiseerd in interactieve displays voor het onderwijs en de zakelijke markt. Daarnaast is Viewsonic ook specialist in monitoren, commercial displays en hebben zij een verscheidenheid aan projectoren.

Lees meer »