Benq

BenQ

BenQ draagt bij aan verbeteringen in de gezondheidszorg, efficiëntere werkprocessen en optimaliseren van onderwijs. Door de verscheidenheid in producten, is BenQ van alle markten thuis.

Lees meer »
Epson

Epson

Epson is producent van printers, inktjets, scanners en nog veel andere producten waaronder projectoren. Epson ontwikkelt projectoren voor veel verschillende sectoren zoals het onderwijs en de zakelijke markt.

Lees meer »

Cleaners

Subliem en safe reinigen van alle zichtbare vuil en onzichtbaar organisch materiaal en voorkomt dat micro-organismen vermeerderen en verspreiden op de werkplek en op school.

Lees meer »
Poly

Poly

Poly ontwikkeld videoconferentie-systemen voor vlekkeloze online vergaderingen. Voor kleine bijeenkomsten tot grote vergaderingen. De apparatuur van Poly is geschikt voor zowel zakelijk gebruik als les op afstand.

Lees meer »
Konftel

Konftel

De videoconferentie-apparatuur van Konftel is geschikt voor vergaderingen in de huddle rooms tot grote vergaderzalen. De apparatuur past perfect bij zakelijk gebruik, maar ook voor lesgeven op afstand, is Konftel geschikt.

Lees meer »
Newline

Newline

De interactieve schermen van Newline zijn speciaal ontworpen voor de zakelijke markt en het onderwijs. Newline biedt oplossingen voor de moderne werkplek en klaslokalen waar gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Lees meer »
Clevertouch

Clevertouch

Clevertouch ontwikkelt interactieve schermen voor het onderwijs en de zakelijke markt. Clevertouch brengt nieuwe technologieën in de klas en zorgt voor samenwerking om te brainstormen en te vergaderen.

Lees meer »
Promethean

Promethean

De interactieve schermen van Promethean zijn speciaal ontwikkeld voor in het klaslokaal. De touchscreens zijn gebruiksvriendelijk voor leerkrachten en leerlingen in combinatie met de speciaal ontwikkelde software.

Lees meer »
Viewsonic

Viewsonic

Viewsonic is gespecialiseerd in interactieve displays voor het onderwijs en de zakelijke markt. Daarnaast is Viewsonic ook specialist in monitoren, commercial displays en hebben zij een verscheidenheid aan projectoren.

Lees meer »
Epson projector onderwijs

Projectoren

Voor het geven van mooie presentaties, het tonen van bedrijfsfilms of projecties in grote ruimtes. Goed zichtbaar vanuit elke hoek van de ruimte.

Lees meer »